Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вже третю неділю поспіль в нашому місті проводяться танцювальні шоу

Дата: 21.05.2019 11:57
Кількість переглядів: 926

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Не винятком став звіт від зразкової студії сучасного танцю «Be Free», який відбувся цієї неділі. Цей колектив, є одним із тих, яким  може гордитися наше  місто. Керівник  Звенислава Чорнак разом з дітками зібрали повний зал глядачів районного будинку культури. Цікава та неординарна хореографія, переплетення танцювальних стилів, створили у глядачів гарний настрій та викликали шквал позитивних емоцій.

Заснована студія 7 років тому. Тоді вона налічувала 10 танцюристів у основній групі та всього двох в молодшій : Меренич Іванку та Стефанію Пацкан. А  зараз, молодша група налічує 46 маленьких, але сильних та впертих танцюристів.

Першим серйозним  конкурсом студії став Міжнародний конкурс «Київ Арт тайм - 2017»,  де діти отримали свою першу перемогу та кубок . Його виборов дует Гуляна Світлана та Кузьма Василь.

«Be Free» може похвалитися великою кількістю участі у щорічних міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях-конкурсах. Це і «Music Islands Open»,  «Весняний Бал», «Київ Art Time», «Зоряна Брама», «Кришталеві Грона», Totem Dance Solo Festival і багато інших, де неодноразово юні танцюристи отримували гран-прі та дивували глядачів. Найбільш яскравим враженням для них стала участь у Міжнародному конкурсі - фестивалі  «Золоте Руно», який проводився у м. Батумі (Грузія) , де вихованці також вибороли гран-прі.

Репертуар зразкової студії багатогранний і різноманітний. У кожну постановку тренер вкладає всю свою душу і майстерність. Кожен номер-це маленька історія, яку учасники доносять через фізичні можливості свого тіла і, вкладаючи частинку себе, втягують оточуючих до свого чаруючого танцювального світу!

Нам надзвичайно приємно, що кількість іршавчан,  які бажають займатися танцями, зростає з кожним роком, а Іршава стає маленькою хореографічною столицею.

Тож до нових висот! Так тримати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь