Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вітаємо юних спортсменів нашої громади!

Дата: 14.05.2019 12:33
Кількість переглядів: 629

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Про досягнення вихованців шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського МЦПО (керівник Анатолій Вайда) ми вже повідомляли неодноразово. Адже, дійсно, діти беруть участь у багатьох чемпіонатах, турнірах та змаганнях різних рівнів і завжди отримують високі нагороди. Не винятком є і останні змагання, які відбулись на вихідних.
Це чемпіонат Угорщини, який проходив у с. Каллошемен та чемпіонат області з шашок-100, який проведено в Іршавському міському Центрі позашкільної освіти.


В чемпіонаті Угорщини з шашок-100 серед юнаків та дівчат,  вихованці клубу “Вікторія” беруть участь вже кілька років поспіль, чим вносять свою скромну частинку в розвиток дружніх відносин між народами, адже спорт взагалі, а шашки зокрема, надають таку можливість. Найкраще виступив наймолодший   учасник – 6-річний Володимир Погоріляк.  Він виборов перше місце в групі юнаків до 10 років! В Марти Юріни – друге місце. Треті місця зуміли виграти Ігор Гуляна і Богдан Асеєв. Софія Буря, яка вперше виступала на подібних змаганнях, стала четвертою. 
В чемпіонаті області команда “Вікторія”, у складі якої виступали Марта Юріна, Ігор Гуляна і Володимир Погоріляк виборола ІІ місце. Третьою стала команда у складі Анастасії Панич, Ганни Білак та Софії Бурі.
В особистому заліку нагороди вибороли Анастасія Панич, Марта Юріна, Володимир Погоріляк, Ігор Гуляна, Андрій Кравець, Степан Левко, Станіслав Терпай, Софія Буря, Дарина Лелітка, Анастасія Асеєва. 
Вітаємо юних спортсменів та тренера, бажаємо наполегливості і успіхів у підкоренні нових спортивних висот!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь