Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Життя у ритмі танцю

Дата: 06.05.2019 09:41
Кількість переглядів: 968

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Вчора в районному Будинку культури пройшов 13-й «Танцювальний зорепад» - творчий вечір зразкової хореографічної студії «Dance of angels», незмінним керівником якої є Юрій Буряс. Нові яскраві костюми, цікаві постановки, професійне освітлення сцени та якісний звук створили неймовірну танцювальну феєрію, яка подарувала надзвичайні емоції всім глядачам. Ведучою святкового дійства вже вдруге стала неперевершена Аліна Сокач, яка створила позитивний настрій та щиру невимушену атмосферу. 

У концерті взяли участь понад 100 юних танцюристів. Це і діти, які сьогодні вперше вийшли на сцену, і ті, що вже не перший рік відточують свою хореографічну майстерність та є учасниками різних танцювальних конкурсів і фестивалів.

Загалом увесь концерт складався із 16-ти нових хореографічних постановок. Неабиякий захват у глядацькій залі викликав танець «Жабенят» від молодшої групи, де найменшій учасниці всього 3 рочки. Також гості свята мали змогу насолодитися романтичним білим танцем у виконанні маестро Юрія Буряса та його партнерки Яни Луцук. Не залишив нікого байдужим пристрасний танець «Танго» від вихованців старшої групи. А музичним дарунком для усіх присутніх стала пісня у виконанні Кароліни Луканинець. 

Уже традиційно завершують «Танцювальний зорепад» всі учасники разом із своїм керівником під мелодію пісні «Вчитель танцю». Після чого зі сцени пролунала подяка за підтримку та сприяння в організації святкового вечору: міському голові, відділу освіти, колегам, спонсорам та батькам.
Генеральним спонсором концерту став народний депутат України Павло Балога. Також підтримав юних танцюристів депутат Закарпатської ОДА Петро Добромільський, який зі сцени привітав усіх учасників концерту і наголосив, що пишається тим, що в нашому місті виховуються такі творчі і обдаровані діти.

Безперечно, вихованці хореографічної студії - талановиті, а танцювальні номери різних вікових груп є окрасою майже всіх масових заходів нашого міста.
Ми горді тим, що і в нашому місті є люди, які живуть танцем, що поряд з освітніми закладами й творчими об’єднаннями культурно-мистецького спрямування, хореографічна студія «Dance of angels» є ще одним  культурним надбанням нашого міста і краю.

Танцюйте, виражайте себе, показуйте в танці всю свою сутність, живіть в ритмі танцю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь