Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Поздоровлення від Народного депутата та депутатів міськради

Дата: 08.03.2019 15:28
Кількість переглядів: 788

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Як і кожного року, напередодні Міжнародного жіночого дня Іршавський міський голова, від депутатів міськради та нашого нардепа вітає жінок всіх установ бюджетної сфери Іршавської ОТГ. Не став винятком і цей рік.  З вітаннями голова завітав в усі школи, дитсадки, МЦПО, ДШМ, ДЮСШ, первинну медицину, військкомат, казначейство.

Разом з привітаннями він також від імені Народного депутата України Павла Балоги,  як і кожної весни, всім жінкам подарував солодкі подарунки до свята.

Також в сесійній залі міськради привітання прозвучало для жінок комунальних підприємств міста та вперше, за пропозицією керівників промисловості, урочисто було нагороджено грамотами та солодкими подарунками чарівних жінок-працівниць які працюють на промислових підприємствах міста.

А наприкінці робочого дня у дружній та теплій атмосфері жінок міськради та єдину жінку, учасницю АТО з Іршавської ОТГ Тетяну Нодь,  привітали міські депутати Олександр Станко, Олександр Дешко, Михайло Рацин, Віктор Павльо та чоловіки – колеги  по роботі.   

Всі присутні жінки отримали солодкі подарунки та чудові весняні квіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь