Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Майбутній європейський куточок міста

Дата: 16.10.2018 15:06
Кількість переглядів: 900

Фото без описуІршава – невелике містечко Закарпаття, переповнене своїми таємницями, легендами і цікавою історією. Тут збереглось багато старовинних та по-своєму привабливих споруд.  І хоча є ще певні об?єкти, вулиці, мікрорайони, що потребують капітального ремонту і покращення все ж місто постійно розвивається  та розбудовується.  

Гарним прикладом цього є площа біля районного суду, яка за своїм виглядом та спорудами незабаром  нічим не поступатиметься містам Європи.

На площі замість старого приміщення суду збудоване  нове, з цікавою сучасною архітектурою, яке найближчим часом буде здано в експлуатацію.

Також на подвір’ї  МРЕО  виросла нова  будівля, яка за своїм виглядом гармонійно вписалася в загальний вигляд мікрорайону. Невдовзі стоянку на подвір?ї МРЕО планують облаштувати бруківкою.

Цього року на площі і прилеглій до неї вулиці Поштовій було проведено капремонт асфальтобетонним покриттям, з попереднім  прокладанням  нових інженерних мереж.

Ми впевнені, що даний мікрорайон займе гідне місце у соціальному і економічному житті міста  та поряд із його архітектурними родзинками набуде значної привабливості для туристів та жителів нашого краю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь