Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Старт медичної реформи

Дата: 06.05.2018 22:07
Кількість переглядів: 1933

Фото без описуКомунальний заклад «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги» розпочав старт медичної реформи в районі, а саме : у систему Електронне здоров’я зареєстровано 26 закладів (АЗП-СМ, ФАП-и) із 43, зареєстровано 22 сімейних лікарів із 54 та укладено 93 декларації з мешканцями району станом на 20.04.2018 року. Нажаль не всі медичні заклади району забезпечені комп’ютерною технікою та інтернет зв’язком, але питання в процесі вирішення і медичній реформі в районі бути!

Запрошуємо жителів Іршавської ОТГ: м.Іршава та с.Лоза активно долучатися до приписної компанії по укладенню договорів з сімейними лікарями. Із собою мати: паспорт, ідентифікаційний номер, діти до 14 років свідоцтво про народження та мобільні телефони. Жителі с.Собатин повідомляться додатково.

Укладання декларацій із сімейними лікарями немає географічної межі, але ви повинні зробити для себе правильний вибір.

В АЗП-СМ м.Іршава працює 6 сімейних лікарів:

  1. Марків Василь Михайлович – завідувач АЗП-СМ, стаж роботи – 16 років, вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Загальна практика - сімейна медицина».
  2. Марків Віта Василівна – сімейний лікар, стаж – 16 років, перша кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Загальна практика -сімейна медицина».
  3. Ігус Віра Федорівна – сімейний лікар,стаж – 30 років, вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Загальна практика -сімейна медицина».
  4. Шевера Ольга Петрівна – сімейний лікар, стаж - 25 років, вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Загальна практика -сімейна медицина».
  5. Францух-Яцола Аліна Іванівна – сімейний лікар, стаж – 11 років, перша кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Загальна практика - сімейна медицина».
  6. Чепа Олеся Вікторівна – педіатр, стаж 1 рік.

В АЗП-СМ с.Лоза працює:

  1. Кеню Ірина Василівна – сімейний лікар, завідувач АЗП-СМ, стаж – 8 років.

Хочеться побажати всім зробити правильний вибір сімейного лікаря і вступити разом з нами в медичну реформу. Сімейний лікар є агентом вашої сім’ї, який веде медичний супровід з народження до останніх хвилин життя. Тому, хочеться, щоб кожен житель мав надійного агента – сімейного лікаря. якому він довірить своє здоров’я.
Бажаємо міцного здоров’я !

Головний лікар О.І.Булез



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь