Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Засідання робочої групи з розробки Плану залучення громадян та формування ядра активних вмотивованих мешканців громади

Дата: 18.10.2024 15:59
Кількість переглядів: 161

Фото без описуФото без опису10 жовтня, в міській раді відбулося засідання робочої групи з розробки Плану залучення громадян та формування ядра активних і вмотивованих мешканців Іршавської міської територіальної громади. Ця ініціатива є частиною нового проєкту «Посилення рівня залучення громадян та впливу громадянського суспільства», який реалізується ГО «Європейський діалог» (м. Львів) у громаді за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування».

Головуючий - керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Іван Матіко зосередив основну увагу присутніх та формуванні ідей та плану залучення активних жителів громади до співпраці на громадських засадах. Цей план передбачає реалізацію конкретних заходів, спрямованих на посилення участі мешканців у прийнятті рішень, що впливають на розвиток  громади.

Завдяки цьому проєкту, Іршавська громада має можливість створити ядро активістів, які будуть сприяти подальшим позитивним змінам та розвитку громади. Активна участь громадян у процесах прийняття рішень є ключовим елементом для забезпечення прозорості та підзвітності місцевої влади, а також для підвищення якості життя мешканців. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ця публікація створена у рамках проєкту «Посилення залученості громадян і впливу громадянського суспільства», який реалізує ГО «Європейський діалог» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь