Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Міський голова на XVlll Українському муніципальному форумі «Єдність для Перемоги та відновлення України»

Дата: 22.10.2024 13:24
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

21 жовтня 2024 року в Києві стартував XVIII Український муніципальний форум під гаслом «Єдність для Перемоги та відновлення України». Цей захід об’єднав представників місцевого самоврядування з усієї країни, включаючи делегацію від Закарпаття, до складу якої входить і Іршавська громада, відома своєю активною участю в муніципальних реформах.

Форум урочисто відкрив Голова Асоціації міст України та Київський міський голова Віталій Кличко. У своєму виступі він наголосив на важливості єдності та міжнародної підтримки для перемоги та відновлення України. Серед учасників форуму були Голови та заступники Комітетів Верховної Ради, представники Кабінету Міністрів та Державної казначейської служби України, а також - голови громад, включаючи Іршавського міського голову Віктора Симканинця.

Основні питання, які обговорювалися на форумі, включають формування бюджету України на 2025 рік, освітню реформу, медичне забезпечення населення у громадах, оподаткування майна, земельне та лісове реформування. Форум також готує узагальнене звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів з цих питань.

Робота форуму триває, і його учасники сподіваються на конструктивний діалог та ефективні рішення, які сприятимуть розвитку місцевого самоврядування та відновленню країни.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь