Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

"На щиті" повертається до Іршавської громади Герой Матіко Іван Михайлович

Дата: 22.07.2024 10:41
Кількість переглядів: 371

Фото без опису         З великим сумом у серці інформуємо про непоправну втрату - загибель нашого земляка МАТІКО Івана Михайловича, військового Збройних Сил України. Він народився 1 липня 1993 року.
         У своєму житті був веселим, винахідливим і завжди знаходив вихід з будь-якої складної ситуації. Він мав багато друзів і завжди був душею компанії, надзвичайно позитивною та доброзичливою людиною, завжди готовою підтримати інших. 19 вересня 2022 року війна постукала у його двері і він вирушив на фронт у Збройні Сили України. 
        Іван МАТІКО був справжнім патріотом. Небайдужий до долі своєї країни та майбутнього своїх рідних, за мирне небо та за світле майбутнє наступних поколінь він став міцним щитом. У нашій пам'яті він завжди залишиться - як відданий захисник і чудова людина, яка приносила радість та усмішки усім навколо. Хай спочиває в мирі, а його сім'я знаходить силу і тепло у спогадах про нього. Ми завжди будемо пам'ятати його великий внесок у благо нашої країни та безсмертність його духу. 

        Шановні громадяни, прохання проявити повагу та пам'ять до Героя, схилити голови у цей скорботний час, вийти у зазначений день та час для утворення "живого коридору". Разом з тим повідомляємо, що тіло захисника мають доставити до міського моргу сьогодні ввечері. Завтра, 23 липня, об 11.00 к.ч. траурний кортеж вирушить з моргу до батьківського дому в село Осій. У Свято-Георгіївському храмі села Осій о 13.00 к.ч. відбудеться прощальна церемонія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь