Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відпустити назавжди… Іршавщина попрощалася з Героєм Скоблеєм Сергієм Васильовичом

Дата: 09.07.2024 11:34
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Тільки тиждень пройшов з того дня, як Іршава ховала чергового захисника, і ось знову похорон Героя. Вчора, восьмого червня, в останню дорогу від рідного дому до «Алеї слави Героїв» супроводжували Скоблея Сергія Васильовича, 07.05.1975, року народження, стрільця, помічника гранатометника стрілецького взводу.

Для маленького лише кілька тисячного містечка це дійсно трагедія, від руки москалів помирають працьовиті, щирі, мужні українці, помирають – найкращі. Саме таким був наш воїн, люблячий батько та син. Сергій Васильович вірно служив Україні і до останнього подиху захищав її землі від ворога-окупанта, захищав кожного з нас. Церемонія відспівування воїна відбулася у Свято-Василівському храмі міста Іршава (настоятель о.Іван Совтан). Близько десяти священнослужителів громади долучилися до церемонії поховання. Попрощалися із захисником – сімя, рідні, друзі, сусіди, побратими та Іршавська громада.

Вічна пам'ять Герою та блаженний спокій сьогодні, завтра та завжди! Родино, прийміть співчуття, ваша втрата гірка, важка… Нехай небо прийме нашого воїна, де праведні спочивають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь