Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про осінньо-зимовий період 2024-2025 років говорили у Іршавській громаді

Дата: 02.07.2024 12:19
Кількість переглядів: 595

Фото без описуВідбулася нарада при міському голові щодо підготовки господарського комплексу та установ бюджетної сфери на території Іршавської міської територіальної громади до роботи у осінньо-зимовий період 2024-2025 років.

Розуміючи важливість забезпечення теплом та світлом установ, функціонування яких є надважливим у кожній громаді, розпорядники коштів Іршавської міської територіальної громади вчергове зібрали нараду. Обговорили ряд питань, про необхідність забезпечення критичної інфраструктури, освітніх закладів та комунальних підприємств міської ради резервним живленням на випадок проблем із електропостачанням, генераторами та запасами паливно-мастильними матеріалами для забезпечення їх роботи. При цьому, Іршавський міський голова Віктор Симканинець, звернув увагу на актуальність впровадження альтернативних джерел енергії для забезпечення базових потреб життєзабезпечення населення в умовах воєнного стану. Підняв питання про необхідність забезпечення запасами палива та визначення місць для його зберігання.

У свою чергу, присутні на нараді начальник КНП «Іршавська міська лікарня» Сергій Караслай, начальник відділу освіти (ВООЗКСМ) Єлизавета Яцканич інформували присутніх про стан підготовки до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років в установах освіти та медицини Іршавської громади.

У ході обговорень та узгоджень зазначених питань, учасники наради дійшли спільного висновку здійснити ряд першочергових заходів: перевірити стан газових лічильників, обстеження стану котлів та систем опалення, подати у найкоротший термін інформацію щодо кількості забезпечення потреб твердим паливом та пально-мастильними матеріалами тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь