Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У віці 32 роки перестало битися мужнє серце солдата - стрільця з Іршави.

Дата: 28.06.2024 22:16
Кількість переглядів: 471

Фото без описуСумно... Важко... Гірко... І від болю рветься серце. Війна забирає найкращих, які не вагаючись пішли захищати незалежність України та територіальну цілісність.

Вчора Іршавська громада попрощалася із ще одним воїном - Вербичом Олександром Вітальовичом. Народився Герой 07.09.1992 року та виріс у місті Іршава. Дощем плакали у храмі сусіди та знайомі Віталія, адже знали його як виключно добру, щиру людину, яка невагаючись готова завжди допомогти. Безмовно біля труни коханого стояла дівчина та хусткою витирала заплакані втомлені очі мама.

Можна писати безкінечно шанобливі слова та коли обривається молоде життя – слова зайві. Поховальна процесія відбулася за участі священнослужителів громади у Свято-Іллінському храмі, ховали захисника на «Алеї слави Героїв», де спочивають побратими.

Вічна пам'ять та слава Герою України Вербичу Олександру Віталійовичу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь