Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

ЗАПРОШУЄМО до участі ПУБЛІЧНІЙ КОНСУЛЬТАЦІЇ щодо проєкту Плану дій 1325-Іршава

Дата: 28.06.2024 12:30
Кількість переглядів: 125

Фото без описуЗАПРОШУЄМО до участі ПУБЛІЧНІЙ КОНСУЛЬТАЦІЇ щодо проєкту Плану дій 1325-Іршава на виконання резолюції Ради безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року в Іршавській МТГ.

РЕЄСТРАЦІЯ ДІЄ ДО 10.00 1 ЛИПНЯ 2024 РОКУ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvXH4dYqegjm-0ImQyJGstvsb2N9_-cPp03o-Ni8cg3757TA/viewform

Після серії стратегічних сесій, в яких взяло участь 52 учасників та учасниць, онлайн-опитування для розробки в громаді плану локалізації Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки. Мир. Безпека", в якому взяло участь 120 респондентів, а також вуличної акції для збору пропозицій у вирішенні місцевих проблем, пов’язаних з «1325», було розроблено проєкт місцевого Плану дій 1325-Іршава.

Запрошуємо вас ознайомитися із результатами даної роботи та дати свої коментарі щодо неї. Також на обговореннях буде презентація Плану дій 1325-Іршава, який має бути прийнятий сесією Іршавської міської ради.   

Запрошуємо до участі представників цільових груп: ВПО, людей з інвалідністю, військових та їх родин, волонтерів, представників та представниць сфери безпеки, активістів громади та всім, кому небайдужий контекст Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека".

Дана діяльність реалізуються Всеукраїнською ініціативою “Активна Громада” від Інституту “Республіка” у рамках проєкту «Формування місцевого бачення відновлення України» та підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Національним Фондом Підтримки Демократії (NED).  ГО "Інститут "Республіка" несе відповідальність за зміст публікації, але вона не обов’язково відображає погляди NED чи уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь