Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавську громаду робочим візитом відвідав керівник Закарпатського офісу проєкту USAID ГОВЕРЛА

Дата: 10.06.2024 16:10
Кількість переглядів: 126

Фото без описуІршавську громаду робочим візитом відвідав керівник Закарпатського офісу проєкту USAID ГОВЕРЛА Володимир Плетюк. Метою зустрічі було обговорення перспектив подальшої співпраці Іршавської громади у Проєкті USAID «ГОВЕРЛА».

Розуміючи наскільки важливо підтримувати громади, стимулюючи їх до розробки та впровадження власних стратегічних планів розвитку присутні враховували особливості потенціалу Іршавської громади. Присутні говорили про розвиток нашої громади – як розвиток регіону і країни загалом.

Керівництво громади разом з фахівцями Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» обговорили актуальний стан запровадження системи електронного документообігу на території громади, можливість автоматизації процесу збору даних, проведення навчань для представників органів місцевого самоврядування і державних службовців тощо.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь