Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вітаємо поліцейського офіцера громади з професійним святом!

Дата: 28.05.2024 11:13
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

      28 травня в Україні відзначають День поліцейського офіцера громади. Три роки поспіль у Іршавській громаді надійно оберігає безпеку і спокій громадян, працює у громаді, добре знає мешканців, володіє проблематикою громади, своєчасно та бездоганно на неї реагує - офіцер громади Іван Васильович Пукман. За час служби проявив людяність, відвагу, відданість справі та повну залученість у підтримку життєдіяльності громади.  З цієї нагоди, сьогодні, у Іршавській міській раді, відбулася зустріч з офіцером громади та службами, відділами, які тісно співпрацюють. Спеціалісти радо ділилися досвідом співпраці та щиро вітали поліцейського з професійним святом.

Вдячні за самовідданість службі та професіоналізм, щиру турботу про добробут громади й нашу безпеку. Зичимо Івану Васильовичу нових успіхів у роботі, підтримки колег і розуміння близьких, мирного неба, родинного благополуччя! Хай міцне здоров’я та оптимізм стануть запорукою успішного втілення всіх планів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь