Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавська громада визнана кращою із залучення громадськості в процеси формування та реалізації місцевих політик

Дата: 29.04.2024 11:55
Кількість переглядів: 103

Фото без описуВ Обласному центрі Закарпаття проведено круглий стіл з координації подальшої організації та напрацювання спільних завдань, знакова важлива зустріч голів-лідерів 10-ти громад. Метою заходу було підведення проміжних підсумків діяльності в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в Закарпатті та, відповідно,  сформувати спільне бачення напрямків діяльності до 2027 року. Під час події мери визначили ключові пріоритети — розбудову спроможності у наданні послуг, міжмуніципальному співробітництві, місцевому економічному розвитку, просторовому плануванні, управлінні земельними ресурсами та активами, управлінні твердими побутовими відходами та розширенні прав і можливостей молоді.

Ми раді відзначити, Іршавська громада стала кращою із залучення громадськості в процеси формування та реалізації місцевих політик. Відповідну нагороду з рук керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріеля Абрагама отримав Іршавський міський голова Віктор Симканинець.

Два роки тому, 19 липня 2022 року, за результатами конкурсного відбору, проведеного Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» у Закарпатській, Житомирській, Одеській та Рівненській областях було відібрано 40 громад (зі 104), які й стали  партнерками Проєкту.  Іршавська міська територіальна громада стала однією з фіналісток цього проєкту, в числі десяти громад нашої області. Клопітка праця спеціалістів відділу економічного розвитку та інвестицій Іршавської міської ради передувала поданню анкети-опитувальника на участь у проєкті USAID «ГОВЕРЛА», куди було включено 10 перспективних ідей стосовно розвитку нашої громади у різних сферах. Оголошення відібраних громад-партнерок відбулося під час спільної пресконференції Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та Міністерства розвитку громад та територій України. Так, в рамках партнерства  з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА»,  Іршавська міська рада отримала: дизельні генератори, професійний одяг для пожежників, вогнегасники, універсальний JSB екскаватор-навантажувач, навісне обладнання на екскаватор-навантажувач, мотопомпу для брудної води, оргтехніку, тощо.

Слід зазначити, що Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» й по сьогодні продовжує  надавати консультативно-методичну підтримку нашій громаді за допомогою різних інструментів, включаючи тренінги, вебінари, обмін досвідом та кращими практиками, а також підтримку впровадження ініціатив, направлених на розвиток Іршавської громади. Така співпраця принесла Іршавській громаді величезний досвід та можливості залучення зовнішніх фінансових ресурсів для реалізації проєктів стратегічного розвитку. За що ми щиро вдячні Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та американському народу.

Thank you for your support and experience.

До відома: проєкт «ГОВЕРЛА», фінансується Агентством Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID) і сприяє підвищенню ефективності роботи органів місцевого самоврядування, розробляючи модельні інструменти та механізми економічного розвитку, які мають можливість використовувати громади – учасники проєкту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь