Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Перемогу у конкурсі присвяченого до Дня народження Юрія Бадзі вибороли троє дівчат.

Дата: 26.04.2024 16:32
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Троє юних дівчат вибороли призові місця у конкурсі організованого з нагоди Дня народження представника руху десидентів-шестидесятників у Закарпатській області, активного громадського і політичного діяча, земляка - Юрія Васильовича Бадзі. Загалом на конкурсне оцінювання було подано тридцять п’ять робіт.

З 19.04.2024 р. по 23.04.2024 року, у Іршавській громаді було оголошено конкурс для школярів, учнів 6-8 класів загальноосвітніх шкіл Іршавської територіальної громади на тему: «Юрій Бадзьо – засуджений за любов до України». При оцінюванні робіт, головним критерієм було те, щоб школярі у процесі роботи над запропонованою темою пізнали та передали своє розуміння біографічної філософії Юрія Бадзі, зокрема його спротив імперському фашизму. Тож, основна думка тексту повинна була відповідати запропонованій темі.

Обґрунтовані пояснення власного бачення у поєднанні з естетичним поданням принесли перемогу трьом конкурсанткам, роботи яких були виокремлені – як кращі:

1-ше місце виборола - Шестак Вікторія, учениця 8-го класу, Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею;

2-ге місце посіла - Станканинець Олександра, учениця 8-го класу, Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів;

3-тє місце отримала - Матьола Рената, учениця 7-го класу, Колоднянської гімназії.

За результатами конкурсу, переможниць сьогодні чекали у приймальній міської ради - Іршавський міський голова Віктор Симканинець, заслужений працівник культури України Оксана Сідор та директор Іршавського міського будинку культури Ірина Олексик. За свою участь у конкурсі,  старання, знання, активність та отримані місця, школярки отримали подарунки від Віктора Симканинця й грамоти Іршавської міської ради. А також спеціально підписану авторами: Володимиром Кампо та Сергієм Кампо книгу-подарунок «Юрій Бадзьо: філософія антиімперського/антифашистського спротиву України».

Вітаючи переможців, Іршавський міський голова зазначив, що у виконанні даних робіт вагомо відчутна робота вчителів, знання учнів влучно передані повнотою розкриття теми. За що педагогам вдячність та повага.

Бажаємо школярам не зупинятися на досягнутому та впевнено прямувати до нових творчих успіхів. Дякуємо за активну участь!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь