Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Україні працює онлайн-платформа для допомоги постраждалим внаслідок війни

Дата: 22.04.2024 10:08
Кількість переглядів: 98

«Платформа допомоги врятованим» – це онлайн-майданчик, на якому зібрані контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від різних видів насильства в умовах війни. Тут можна знайти як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями.

Новостворений вебпортал дозволить громадянам сконтактувати з потрібним сервісом швидко та без зайвих ускладнень, адже він містить повну інформацію про всі основні сервіси допомоги.

Усі ініціативи, розміщені на платформі, покликані забезпечити підтримку українцям у будь-якому куточку країни, а також за її межами. Всі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними. Водночас представлений на платформі перелік не є вичерпним, а отже, інші сервіси та організації за бажанням можуть також до нього приєднатися.

Також одним із завдань Платформи допомоги врятованим є створення середовища довіри між постраждалими та надавачами послуг. Це важливо, адже комплексна фахова підтримка є першим кроком досягнення справедливості. Отримавши необхідну допомогу, постраждалі можуть бути готові звернутись до правоохоронних органів, аби в майбутньому притягнути кривдників до відповідальності.

Всі сервіси перевірені, конфіденційні та безоплатні!

Платформа допомоги врятованим створена за ініціативи Офісу віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, сприяння Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Дізнатися більше про Платформу допомоги врятованим можна за посиланням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь