Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

На території громади планують розпочати навчання з національного спротиву

Дата: 16.04.2024 15:48
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Вона жіночна і водночас сильна, мудра і вольова, тренер та суддя з вільної боротьби, амбасадор Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч» у Закарпатській області, інструктор Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву - Надія Василівна Чегіль розпочинає роботу з інструктування національного спротиву на теренах Іршавщини. Всі деталі проведення навчання на території Іршавської громади було узгоджено сьогодні під час робочої зустрічі у Іршавській міській раді.

Учасники навчання матимуть можливість отримати базові знання із тактичної медицини, топографії, маскування, вогневої підготовки, звʼязку тощо. Метою національного спротиву є підвищення обороноздатності держави, надання Україні оборони всеохоплюючого характеру, сприяння забезпеченню готовності громадян України до критичних ситуацій. Безцінний досвід курсантам Закарпатського обласного центру підготовки населення до нацспротиву, представником якого являється пані Надія, передають досвідчені інструктори -  ветерани, учасники бойових дій.

«Хочу розплющити очі і щоб перемога. Наша перемога. Бо інакше і бути не може, надто багато покладено на «алтар» нашої свободи і незалежності», – висловлює свої думки Надія Чегіль щодо ситуації навколо своєї країни.

Надіє Василівно, вітаємо Вас вдома, на Іршавщині, ми готові розпочати!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь