Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Проведення ефективної промоції українських товарів та послуг на світовому ринку

Дата: 15.04.2024 10:43
Кількість переглядів: 63

 Фото без опису

На виконання Програми формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу та залучення іноземних інвестицій у Закарпатську область на 2021-2025 роки, Закарпатською ОВА проводиться оновлення Каталогу експортного потенціалу підприємств Закарпатської області, метою якого є проведення ефективної промоції українських товарів та послуг на світовому ринку, презентація якісних та конкурентоспроможних товарів/послуг для міжнародної спільноти.

Цей каталог створено для підтримки місцевих виробників, які бажають вийти на міжнародний ринок, та проведення ефективної промоції українських товарів та послуг для міжнародної спільноти.

Каталог видається українською та англійською мовами для презентації під час проведення міжнародних заходів, конференцій, що забезпечить широке охоплення аудиторії та нові можливості для співпраці.

Ознайомитись із поточною  з онлайн версією Каталогу експортного потенціалу підприємств Закарпатської області  можливо за посиланням:  https://bit.ly/4adyEhY.

Враховуючи вищевикладене, просимо підприємців, що зареєстровані на території Іршавської міської територіальної громади, внести оновлення інформації про ваші компанії, які вже є на сторінках каталогу (в обов’язковому порядку); та про можливість висвітлення інформації про компанії, які ще не розмістили свої профілі у Каталозі.

Подати інформацію про компанію можливо заповнивши анкету за посиланням: https://bit.ly/49jbh54

Додатково інформуємо, що на сторінках каталогу можуть бути розміщені профілі не лише експортоорієнтованих підприємств, але й тих, які ще не здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

Інформацію необхідно подати до 25 квітня 2024 року.

У разі виникнення запитань звертайтеся у відділ економічного розвитку та інвестицій Іршавської міської ради + 380 (67)793 38 38  та/або на електронну пошту: sektorekonomir@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь