Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Спортсмен з м. Іршава Костик Андріан отримав звання "Майстер спорту України Міжнародного класу".

Дата: 10.04.2024 11:57
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

         Недавно з Міністерства молоді та спорту України надійшла важлива новина до міста Іршава. Молодий талановитий спортсмен іршавчанин, чиє ім'я стало вже відомим в спортивних колах, отримав почесне звання "Майстер спорту України Міжнародного класу".

Це престижне звання стало визнанням високого рівня професіоналізму та досягнень спортсмена в світовому спортивному співтоваристві. Відзначення "Майстер спорту України Міжнародного класу" підтверджує його чудові результати на міжнародних змаганнях та високу ефективність у представленні України на спортивних аренах світу.

Звання "Майстер спорту України Міжнародного класу" є важливим кроком для спортсмена на шляху до нових вершин у своїй кар'єрі. Це не лише почесне визнання, але й додатковий стимул для подальшого розвитку, самовдосконалення та досягнення нових висот у спорті.

Вітаємо спортсмена з цим досягненням та бажаємо йому долати нові спортивні вершини, здобувати нагороди. Нехай здійснюється усе задумане! Зичимо міцного здоров'я, натхнення, подальшого професійного зростання та нових здобутків. Молодець, пишаємося земляком! Вітаємо також батьків спортсмена та вдячні за гідне виховання сина, який є прикладом у нашій громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь