Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація відділу управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та приватизації Іршавської міської ради про пророблену роботу за січень - лютий 2024 року

Дата: 28.03.2024 08:46
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

      Основна діяльність відділу за звітний період спрямовувалася на вжиття заходів щодо ефективного управління комунальним майном Іршавської міської ради та забезпечення своєчасного надходження до бюджету громади платежів від оренди комунального майна міської ради.

Проведено 1 засідання постійної комісії міської ради з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, благоустрою, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації (голова комісії – Веждел А.А.) де розглянуто 23 питання.

За січень-лютий 2024 року взято участь у 3 засіданнях комісії з оренди комунального майна Іршавської міської ради Закарпатської області (голова комісії – Васильцюн І.П.) де розглянуто 8 питань, які в подальшому стали підставою для розроблення відповідних проєктів рішень виконавчого комітету міської ради.

26 лютого 2024 року відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Іршавської міської ради (голова комісії - Васильцюн І.П.) на якому розглянуто 4 питання. Станом на 01.03.2024 р. на квартирному обліку при виконавчому комітеті Іршавської міської ради перебуває 44 особи, з яких 9 - особи, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання (внутрішньо переміщеним особам).

Видано 22 посвідчень громадян, які проживають, працюють (навчаються) на території гірського населеного пункту.

Укладено 2 договори оренди комунального майна з бюджетними організаціями без проведення аукціону.

Працівниками відділу розроблено і внесено на розгляд виконавчого комітету міської ради 21 проєкт рішень та на розгляд сесії міської ради – 3 проєкти рішень.

Надавалася інформація на запити Закарпатської обласної військової адміністрації та Хустської районної державної адміністрації з питань, що належать до компетенції відділу.

Щотижнево здійснюється інформування відділу соціального захисту населення міської ради щодо моніторингу актуального стану справ із забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб на території Іршавської міської територіальної громади.

Працівниками відділу систематично проводиться перевірка виконання орендарями комунального майна умов договорів оренди та у разі виявлення порушень вживаються заходи для їх усунення. З метою запобігання та недопущення порушення обов’язків, взятих на себе орендарями при укладенні договорів оренди комунального майна, відділом підготовлено і направлено 11 листів. Також розглянуто 50 заяв і листів фізичних та юридичних осіб.

Щомісячно здійснюється нарахування орендної плати відповідно до укладених договорів оренди та проводиться детальний аналіз надходжень за користування комунальним майном у відповідності до встановлених термінів. Так, надходження до місцевого бюджету від платежів за оренду комунального майна за січень - лютий 2024 року склали 371 239,96 грн.

Відділ продовжує працювати в напрямку постійного вдосконалення процесів управління комунальним майном міської ради, виконання завдань, визначених установчими документами Відділу та доручень керівництва міської ради.

 

 

 

 

Начальник відділу                                                              Віта ЧОРНОЛИЧАК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь