Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Комунальники КП "Тепло-Місто" приймали вітання з нагоди професійного свята

Дата: 15.03.2024 15:48
Кількість переглядів: 482

Фото без описуДень працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення — професійне свято, відзначається щорічно у третю неділю березня. Слова подяки за нелегку, але таку важливу працю, на святковому зібранні комунальникам КП «Тепло-Місто» висловили міський голова Віктор Симканинець та начальник КП - Андрій Брич.

«У цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують водопостачанням, світлом, теплом, чистотою міста і села нашої країни. Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз для багатьох вони набули важливого значення. Коли людина бачить, що прибираються вулиці, висаджуються дерева та квіти, вона розуміє, що життя триває. Щиро дякую за цінну працю, де кожен із вас – на своєму місці. Здоров’я, миру, благополуччя та затишку у ваших родинах!» - сказав Віктор Андрійович.

Начальник КП «Тепло-Місто» Андрій Брич також подякував усім та відзначив, що в багатьох праця починається в той час, коли більшість ще не прокинулась, і завершується, коли вже настає час сну. Від їх роботи залежить соціальна стабільність та громадський спокій, добрий настрій, а інколи і здоров’я населення.

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення було вручено грамоти міської ради з сувенірами від голови громади та подяки від директора КП.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь