Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Рейд "ПОБУТ" в Ільниці

Дата: 03.03.2024 11:07
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Наприкінці тижня працівники служби у справах дітей спільно з директором начальником КО «Центр надання соціальних послуг», інспектором ювенальної превенції та поліцейським офіцером громади провели рейд «Побут» у селі Ільниця. Обстежено умови проживання у п’ятьох сім’ях та у сім’ї опікунів, за результатами візитів складено відповідні акти:

  • Матері  дворічної дитини дано попередження  щодо створення належних умов для життя та розвитку дитини, а також іспитовий термін для виправлення, після спливу якого буде проведено повторний візит та вирішено питання щодо подальшого перебування та долі дівчинки.
  • Перевірено умови проживання сім’ї, яка перебуває на обліку таких, що опинилися у складних життєвих обставинах. Приємно відмітити, створено хороші умови для дітей, у будинку прибрано, тепло та затишно.
  • Дано одне попередження щодо регулярного відвідування дітьми школи.
  • Також перевірено умови проживання сім’ї, де батько самостійно виховує дитину, проведено профілактичну роботу.
  • Опікун, у сім'ї якого проживають діти-сироти, належним чином виконує свої обов'язки з виховання та утримання дітей, створено усі необхідні умови для їх гармонійного розвитку.Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь