Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану відзначили в Іршавській громаді

Дата: 15.02.2024 13:30
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

15 лютого 1989 року для багатьох став днем, коли скінчився рахунок втрат наших солдатів. Важкий, сумний підсумок долі, яка спіткала багатьох матерів, батьків, які так і не дочекалися своїх синів додому живими. Всіх тих Героїв, чиї імена назавжди викарбувані на чорній мармуровій поминальній плиті, сьогодні, вшановували хвилиною мовчання.

Мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся сьогодні в Іршаві біля пам’ятника воїнам-афганцям, за участю представників влади громади, зокрема Іршавського міського голови Віктора Симканинця, голови спілки ветеранів Афганістану на Іршавщині - Володимира Горзова, ветеранів, родичів загиблих Героїв, жителів громади.

До служіння поминальної панахиди долучилися шестеро священнослужителів Іршавської громади, які спільно помолилися за спокій душ полеглих воїнів-інтернаціоналістів. Велика подяка нашому духовенству громади за участь у зібранні. До меморіалу загиблим воїнам-афганцям було традиційно піднесено квіти та запалені лампадки, які символізують невгасаючий вогник вічної пам’яті про невинні втрачені душі молодих солдатів. Учасник зразкового музично-драматичного театру "Пролісок" (кер.Василь Філеш) Назар Копин зачитав для присутніх вірш "Я солдат". Провів мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування пам’яті воїнів Афганістану - директор МЦПО Юрій Буряс.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь