Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавська громада попрощалася із Героєм Олександром Князем, який захищав Україну з 2014 року

Дата: 12.02.2024 19:06
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Сьогодні, він попрощався від усіх тих, хто наповнював його життя, заради кого він пішов на віддану присягу: від матері і батька, від родини, друзів і знайомих. А ще від побратимів 93-ї та 128-ї бригад, від мужніх хлопців, які пліч-о-пліч, 10-ть років поспіль, стояли з ним до останнього його подиху на захисті Батьківщини. Він попрощався від тих, хто до сьогоднішнього дня навіть ніколи його не знав в обличчя, але прийшов віддати шану Герою, який ціною власного життя оберігав спокій кожного українця.

Олександр Іванович Князь, воїн, солдат, старший навідник мінометного взводу механізованого батальйону, захищав Україну починаючи з 2014 року. Народився 25.01.1986 року та проживав у с.Лоза, Іршавської громади. Востаннє батьки почули сина 27.01.2024 року і вже через два дні 29.01.2024 року, стало відомо, що Олександра Івановича більше немає в живих. Герой загинув на Донеччині, в районі виконання бойових завдань.

Зустрічали захисника навколішки всім селом, вистеливши коридор із лампадок та квітів. За християнськими традиціями, за участі більше п’ятнадцяти священнослужителів, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці було проведено чин відспівування. Ховали Олександра Івановича на сільському кладовищі.

У нашого Героя залишилися старенькі батьки. Пам’ять про сина, від нині і назавжди, для них зберігатиме жовто-блакитний стяг та вручений, на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах ЗСУ пам’ятний лист «Від Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного».

Вічна пам’ять Герою!

Батьки, глибоко співчуваємо та сумуємо разом з вами!

Щира людська подяка вам за сина!

Нехай Господь прийме його душу туди,

де праведні спочивають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь