Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Стратегічне планування: від затвердженого документу до успішного впровадження», у м. Львові відбулася регіональна конференція

Дата: 30.01.2024 14:46
Кількість переглядів: 460

     Фото без опису      29 партнерських та дружніх громад Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» завершили розробку своїх Стратегій розвитку та Планів реалізації! Це перші в Україні громади, які розробляли ці стратегічні документи за оновленими чіткими методичними вимогами від держави, серед них  - Іршавська громада.

    25-26 січня цього року  у м. Львові відбулася регіональна конференція «Стратегічне планування: від затвердженого документу до успішного впровадження», яка об’єднала громади трьох областей: Закарпатської, Львівської та Волинської.

    Відбулося кілька дискусійних панелей, де на одній з них – взаємозв’язок планувальних документів: стратегії, просторове та бюджетне планування спікером був Іршавський міський голова - Віктор Симканинець, який розповів про напрацювання для Стратегії розвитку. Стратегічні і оперативні цілі розвитку Іршавської міської територіальної громади, визначені у проєкті Стратегії, є актуальними для громади, а у проєкт Плану заходів з її реалізації включені найбільш важливі для громади проєкти і завдання - це 114 ідей.

    Віра Глушко, голова ГО «Іршавські промені», розповіла про комунікацію з мешканцями громади щодо виконання Плану реалізації стратегії розвитку Іршавської МТГ.

   Метою цього заходу є надати учасникам практичні знання щодо засад і практик стратегічного планування розвитку громад та успішного впровадження плану заходів з реалізації стратегій, а також щодо системності місцевих і регіональних цільових програм, спрямованих на імплементацію стратегічних планувальних документів. 

Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» впродовж двох років активно підтримують громади з Львівської, Волинської та Закарпатської області на всіх етапах цього шляху спільно з грантером — Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь