Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Поліцейський офіцер Іршавської громади прозвітував про рік роботи

Дата: 11.01.2024 12:04
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

Про рік служби поліцейським офіцером Іршавської громади, вчора, відзвітувався старший лейтенант поліції Пукман Іван Васильович. Іршавська громада являється такою,  яка має малий відсоток правопорушень, але мало хто задумується, що за такою статистикою стоїть щоденна наполеглива робота. Це, перш за все, постійний контроль за раніше судимими особами, з якими  проводиться профілактична робота, відвідування за місцем проживання, проведення профілактичних бесід. Факти вчинення домашнього насильства та реагування на них проводиться на постійній основі. Перевірка сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах через ті чи інші причини. Проблеми в даних сім’ях - це зловживання алкоголем, невиконання батьківських обов’язків, крадіжки, жебрацтво. Постійно проводиться робота методом перевірки таких сімей. У випадку, якщо виявляються правопорушення вирішується питання про притягнення порушників до відповідальності складанням відповідного протоколу та направленням його до суду для вирішення порушення. У даному випадку, слід зазначити, що поліцейський офіцер громади тісно співпрацює із службою у справах дітей, школами та й загалом з освітянським напрямом. Адже велика профілактична та пізнавальна робота проводиться з дітьми у закладах освіти, доносячи підростаючому поколінню про відповідальність за те чи інше правопорушення і можливі наслідки. На постійній основі проводиться перевірка власників зброї, це питання на даний час досить актуальне, так як війна в державі триває. Спільно з працівниками соціальних служб офіцер громади відвідує осіб похилого віку, неблагополучні сім’ї, сім’ї де є особи під опікою, сім’ї де діти вчиняють правопорушення. Також проводяться профілактичні заходи, як не стати жертвою шахрайських дій, попередження вчинення можливих шахрайств на території громади. Вирішення конфліктних ситуацій.

Крім цього, основними повноваженнями поліцейських офіцерів громади є: забезпечення публічної безпеки та порядку; реагування на звернення громадян, надання їм всебічної допомоги; підвищення довіри населення та авторитету поліції; здійснення профілактичної та превентивної діяльності спрямованої на запобігання вчиненню кримінальних та адміністративних правопорушень на території громади, у тому числі серед дітей; забезпечення безпеки дорожнього руху та правил благоустрою на території обслуговування; прийом громадян.

Іван Васильович презентував звіт перед громадськістю, колегами та спеціалістами органу місцевого самоврядування, розповів присутнім про свої спостереження зроблені у процесі роботи. Про співпрацю із службами громади та спільну роботу щодо попередження злочинів, виявлення та затримання правопорушників. Зауважень до присутніх не мав.

- Я відкритий до співпраці з громадою, готовий приймати ідеї щодо поліпшення ситуації у нашій громаді. Я незмінно дотримуюсь принципів законності та захищаю права кожного громадянина. Моя мета - створити безпечне та гармонійне оточення для всіх громадян, я впевнений, що разом ми зможемо зробити нашу громаду безпечнішою та процвітаючою для всіх її мешканців. – зазначив поліцейський та завершуючи звітування подякував за підтримку.

Присутні спеціалісти органу місцевого самоврядування також висловили свої думки щодо спільної роботи із шерифом. Зазначили, що Іван Васильович приймає активну участь у регулярних тренінгах та семінарах з різних аспектів правопорядку, включаючи законодавство, етику, технологічні інновації та техніки роботи з громадськістю, наполегливо працює. Зауважень до виконання його обов’язків учасники заходу не мали, за їх словами правоохоронець своєю працею заслуговує на повагу та похвалу. Загалом пролунали тільки позитивні думки щодо проробленої з ним спільної роботи. Присутній на даному заході міський голова Віктор Симканинець, побажав Івану Васильовичу невичерпної наснаги у почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади та щоб мужня і самовіддана праця знаходила щиру вдячність у серцях людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь