Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація про пророблену роботу у грудні 2023 року Іршавського МЦПО

Дата: 05.01.2024 18:30
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

         За останній місяць вихованці Іршавського МЦПО провели та прийняли участь у багатьох масових заходах та змаганнях. 
         9 грудня на базі ПАДІЮНу пройшов чемпіонат Закарпаття та відкритий чемпіонат м. Ужгород зі спортивного орієнтування "Кубок Миколая - 2023". Іршавський МЦПО на цих змаганнях представляли 24 учасники та їх керівники (Терпай І.І., Осійська Л.Р., Пелиньо Л.М.). Змагання з орієнтування у такому форматі( у закритому приміщенні), проводилися вперше. Особливості планування будівлі ПАДІЮНу викликали труднощі у пошуку КП у наших гуртківців. У підсумку ми вибороли такі місця:
Терпай І.І. - І м. у групі Ч - вет.;
Осійська Л.Р. - ІІІ м. групі Ж- 40/45;
Світлик Мар'яна - ІІ м. у групі Ж-21(кер. ОсійськаЛ.Р.).

         16 грудня 2023 відбувся обласний форум лідерів учнівського парламенту «Нове покоління», який проходив у КЗПО "ПАДІЮН". Команда лідерів учнівського самоврядування Іршавської територіальної громади у складі заступника директора Іршавського МЦПО Терпая І.І., керівника гуртка "Лідер" Коровської Н.Є., голови учнівського самоврядування Іршавської ТГ Ганчіч Аліни та заступника голови Тюк Яни взяли у ньому участь.Форум був насичений різноманітними тренінгами.
18 грудня в актовій залі МЦПО традиційно пройшло Свято Миколая, на якому були присутні вихованці всіх гуртків. Учасники концертної програми отримали солодкі подарунки.
           Напередодні новорічно-різдвяних свят Іршавський міський Центр позашкільної освіти разом з солістами студії вокалу “Viva Viktoriya” Ілляш Софією та Карабиньош Євою (керівник Вікторія Поляк) підготували концерт та подарували хороший настрій діткам, які були сьогодні у міській раді.
        26 грудня на базі МЦПО вперше пройшла інтелектуально-розважальна гра «Ритм розуму», яка зібрала 7 команд дорослих інтелектуалів Іршавської ТГ під такими назвами «Само самі», «Серинча», «Борщ», «Порядна чилядь», «Рікардо Мілош», «Творчі», «Ми з України». Усі учасники заходу отримали безліч позитиву і чудових емоцій від інтелектуальної гри, яка приносить у наші сірі будні хоч трошки позитиву та драйву. Крім цього учасники гри мали змогу долучитися до збору благодійних коштів на допомогу ЗСУ.
         Активно та успішно завершили 2023 рік вихованці туристсько – краєзнавчих гуртків Іршавського МЦПО та їх наставники. Саме 30 грудня в приміщенні Іршавського ліцею №1 відбувся цікавий захід «Кубок Закарпатської області зі спортивного орієнтування «Новорічні старти – 2023».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь