Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Попович Іван Павлович похований у ряду Героїв Алеї слави в м.Іршава та назавжди залишиться у нашій пам'яті

Дата: 29.12.2023 10:59
Кількість переглядів: 674

Фото без опису
Вчора у Іршаві попрощалися та, за всіма християнськими традиціями, провели в останню земну дорогу воїна Поповича Івана Павловича 22.08.1979 р.н. Іван Павлович не був одружений, але мав велику люблячу родину, братів та сестер від яких вчора прощався у храмі останнім листом. Боляче було дивитися на стареньких батьків, заплакану маму, яка так і не дочекалася побачити сина у весільному вбранні, натомість ховала його у військовому. 
     Наш Герой загинув 23.12.2023 р., виконуючи функції старшого сапера інженерно-саперного взводу 101 ОБр. З перших днів війни Івана Павловича було призвано до військової служби. Тобто це Людина, яка щоденно, з перших днів російського вторгнення, берегла наш спокійний сон до останнього подиху та віддала життя заради найціннішого в державі - миру й незалежності.
     За бажанням батьків, заупокійний молебень для нашого захисника розпочали вдома, пізніше траурний кортеж всю дорогу, від дому до храму,  супроводжували містяни стоячи навколішки та схиливши голови. О 13.00 розпочалася заупокійна панахида у Петро-Павлівському храмі м. Іршава.  Очолив службу прот. Михаїл Юріна, до служби долучилися й інші священнослужителі громади: прот.Михаїл Гангур, прот.Василій Жупанин, прот.Михаїл Ганчіч, прот.Феодор Лях, прот.Іван Совтан, проот.Олександр Булеца, прот.Іван Вовканич, прот.Петро Зейкан, прот.Василій Панющик та настоятель Петро-Павлівського храму прот. Михаїл Лях.
       Попович Іван Павлович похований у ряду Героїв Алеї слави в м.Іршава та назавжди залишиться у нашій пам'яті... 
Нехай Господь зішле втіху батькам загиблого та вічний спокій воїну - нашому Герою і Захиснику!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь