Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

А чи знаєте ви, що за підсумками Конкурсу стартапів наш підприємець став переможцем!

Дата: 28.12.2023 17:31
Кількість переглядів: 978

       Фото без опису

       З приємністю повідомляємо, що за підсумками "КОНКУРСУ СТАРТАПІВ", який реалізовувався  Департаментом економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА, Центром підтримки підприємництва Закарпаття спільно з Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради у межах  Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Закарпатській області на 2021-2023 роки, переміг наш підприємець-початківець!   

       Підприємницька ідея полягала в організації домашньої міні-молочної ферми, з переробкою  молока у молочну екологічно чисту продукцію (сметана, масло, домашній кисломолочний  сир, та інші.) для реалізації в торгових мережах Іршавської громади, а надалі і за її межами. Близько на 100,0 тис. грн безповоротної фінансової допомоги отримав наш підприємець, яку спрямує, відповідно до умов Конкурсу, на закупівлю обладнання для переробного цеху з молочної продукції. Це, безперечно, успіх не тільки для нього, але і для нашої громади!

      Отже, запрошуємо підприємців та тих хто тільки планує створити власний бізнес приймати участь у подібних конкурсах та проєктах. Дана ініціатива – хороша можливість розпочати підприємницьку діяльність з нуля чи посилити нещодавно створений бізнес, таким чином у перспективі забезпечуючи нові робочі місця, наповнення бюджету і розвиток нашої громади.

       Можливістю отримати необхідну підтримку та консультацію для успішного розвитку проектів є співпраця із спеціалістами відділу економічного розвитку та інвестицій Іршавської міської ради.

       Щиро вдячні за таку хорошу ініціативу організаторам конкурсу, спрямовану на підтримку розвитку підприємництва у важкий для всіх час!

      Шукайте на поличках супермаркетів готову продукцію нашого виробника, смакуйте й насолоджуйтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь