Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

А чи знаєте ви, що за підсумками Конкурсу стартапів наш підприємець став переможцем!

Дата: 28.12.2023 17:31
Кількість переглядів: 1008

       Фото без опису

       З приємністю повідомляємо, що за підсумками "КОНКУРСУ СТАРТАПІВ", який реалізовувався  Департаментом економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА, Центром підтримки підприємництва Закарпаття спільно з Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради у межах  Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Закарпатській області на 2021-2023 роки, переміг наш підприємець-початківець!   

       Підприємницька ідея полягала в організації домашньої міні-молочної ферми, з переробкою  молока у молочну екологічно чисту продукцію (сметана, масло, домашній кисломолочний  сир, та інші.) для реалізації в торгових мережах Іршавської громади, а надалі і за її межами. Близько на 100,0 тис. грн безповоротної фінансової допомоги отримав наш підприємець, яку спрямує, відповідно до умов Конкурсу, на закупівлю обладнання для переробного цеху з молочної продукції. Це, безперечно, успіх не тільки для нього, але і для нашої громади!

      Отже, запрошуємо підприємців та тих хто тільки планує створити власний бізнес приймати участь у подібних конкурсах та проєктах. Дана ініціатива – хороша можливість розпочати підприємницьку діяльність з нуля чи посилити нещодавно створений бізнес, таким чином у перспективі забезпечуючи нові робочі місця, наповнення бюджету і розвиток нашої громади.

       Можливістю отримати необхідну підтримку та консультацію для успішного розвитку проектів є співпраця із спеціалістами відділу економічного розвитку та інвестицій Іршавської міської ради.

       Щиро вдячні за таку хорошу ініціативу організаторам конкурсу, спрямовану на підтримку розвитку підприємництва у важкий для всіх час!

      Шукайте на поличках супермаркетів готову продукцію нашого виробника, смакуйте й насолоджуйтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь