Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Сніг, сніг, сніг... Підводимо підсумки п'яти днів боротьби із наслідками вирування природної стихії у громаді

Дата: 28.12.2023 00:43
Кількість переглядів: 213

  Фото без опису   

      В ніч з 21 на 22 грудня снігова стихія не оминула територію нашої громади. Через снігові опади, налипання мокрого снігу, ожеледь та посилення вітру, врешті-решт, було повалено більше 70 дерев, які створили неабиякі незручності. У першу чергу, повністю заблокували дороги і знеструмили півгромади.

      Для ліквідації наслідків снігопаду було залучено працівників КП «Тепло-Місто», 15 ДПРЧ м. Іршава 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Закарпатській області та Загатянського лісництва Довжанського ЛМГ, фізичних осіб - підприємців. Зокрема, з опівночі здійснювались заходи із розчищення відрізку автодороги. З цього роботи, як виявилося, тільки починалися. Далі сніжна стихія протягом п'яти днів поспіль випробовувала на міць та витривалість працівників зазначених вище станцій та ПАТ РЕМ ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО (Хустської філії) та інтернет провайдерів. Люди по декілька днів залишалися без світла, а відповідно здебільшого і без тепла. Незручностей цьогорічний сніг приніс не на жарт. Щодня, з моменту повідомлення про наслідки вирування природної стихії, проводилася інформаційна робота (оповіщення громадян) щодо ситуації навколо цієї події. Двічі на день було опубліковано зведену інформацію щодо завершення ремонту електромереж, у тих населених пунктах, де люди отримали електроенергію у хати.

       Сьогодні, раді повідомити, що нарешті всі старостинські округи Іршавської громади працюють у звичному електро режимі.

        Вдячні всім зазначеним службам за професійність та оперативність, мешканцям громади за інформацію діяльність та терпіння, саме ваша об'єктивна швидка інформація дала змогу якнайшвидше подолати такий величезний об'єм роботи. Як показала ситуація, спільна робота влади, служб та громадян - в результаті дала блискучий результат. Щира всім подяка за співпрацю та розуміння!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь