Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Снігова стихія на Іршавщині: наслідки та їх ліквідація. ФОТО

Дата: 22.12.2023 11:35
Кількість переглядів: 651

Фото без опису   В ніч з 21 на 22 грудня снігова стихія не оминула територію нашої громади. Через снігові опади, налипання мокрого снігу, ожеледь та посилення вітру було повалено більш 15 дерев, які заблокували рух на проїжджих частинах доріг. Ще з 30 дерев під тягарем снігу обвалилися гілки, які створили незручності.

Для ліквідації наслідків снігопаду було залучено працівників КП «Тепло-Місто», 15 ДПРЧ м. Іршава 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Закарпатській області та Загатянського лісництва Довжанського ЛМГ, фізичних осіб - підприємців.  Зокрема, з опівночі здійснювались заходи із розчищення відрізку автодороги між селами Загаття та Завидово.  До 7 години ранку була розблокована від снігових заметів дорога від сіл Загаття до Івашковиці, де покрив снігу досягав близько 35 см.

Техніка продовжує працювати і зараз, продовжуються роботи у напрямку с.Локіть та с.Чорний Потік. Однак через недостатню кількість снігоприбиральної техніки, спершу проводиться розчищення центральних доріг громади, а відтак - внутрішніх вулиць населених пунктів. Станом на ранок забезпечено рух громадського та приватного транспорту.

Окрім цього, налипання мокрого снігу на лінії електропередач та кабелі інтернету призвело до відключення у користувачів інтернет мережі та електропостачання. Незручності усуваються бригадами Іршавського РЕМ ПАТ «Закарпаттяобленерго» та Інтернет-провайдерами.

Міський голова громади Віктор Симканинець висловлює подяку усім службам за ефективну та мобільну роботу, закликавши максимально швидко реагувати на звернення громадян. Окремо Віктор Андрійович висловлює подяку іршавчанам, які усвідомлюючи масштаби стихії, долучилися до розчищення.

Іршавська міська рада закликає всіх громадян, у кого виникли проблеми спричинені погодними умовами, подати інформацію через старостів громади або телефонувати в Іршавську міську раду на 2-37-10 та на мобільні керівникам оперативного штабу:

Васильцюну Івану Петровичу – 0677748017

Бричу Андрію Михайловичу  - 0680704400

Іванчо Ігорю Ігоровичу – 0986459169

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь