Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Публічне обговорення Стратегії розвитку Іршавської територіальної громади та Плану заходів з її реалізації

Дата: 21.12.2023 16:30
Кількість переглядів: 474

       Фото без опису

     20 грудня у приміщенні Іршавського МЦПО відбувся Круглий стіл у межах громадських обговорень Стратегії розвитку Іршавської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації. Процес стратегічного планування відбувався за підтримки експертів проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», який реалізовується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Приємно відмітити, що для Іршавської громади стало великою честю зустрічати цього дня особливих гостей за Круглим столом, які мають надзвичайно вагоме значення у процесі стратегічного планування дій майбутнього нашої громади -  керівник Львівського регіонального офісу Проєкту USAID «Говерла» Олександр Волошинський виявив бажання відвідати Іршавську громаду та взяти участь у зазначеному заході особисто. А також фахівець Проєкту USAID «Говерла» щодо залучення громадськості у Львівській області Оксана Івасів та ще одна людина, яка 247 стояла на сторожі  правильності планування, збереження всіх тонкощів – експерт проєкту Андрій Залужний.

Метою такої масштабної зустрічі за участі: представників робочої групи, громадських організацій, громадських активістів, представників духовенства громади, депутатів Іршавської міської ради, представників влади та органу місцевого самоврядування, експертів та інших стейкхолдерів обговорили стратегію розвитку громади, план поетапних дій та заходів з її реалізації.    Символічно розпочав захід, вітальним словом, Іршавський міський голова Віктор Симканинець та Олександр Волошинський. Оксана Івасів зазначила наскільки є важливим залучення громадськості до публічного обговорення Стратегії розвитку громади.

 Презентував напрацьовані проєкти Стратегії розвитку Іршавської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки Робочою групою, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Іван Васильцюн. Обговорення проєктів Стратегії розвитку Іршавської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки у режимі «запитання – відповіді» та обміну думками обгрунтували: експерт проєкту Андрій Залужний, заступник міського голови Іван Васильцюн, голова ГО «Іршавські промені» -Віра Глушко та  начальниця відділу економічного відділу та інвестицій Оксана Меренич. Провела зазначений захід інспекторка відділу економічного розвитку та інвестицій Іршавської міської ради та голова ГО «Іршавські промені» Віра Глушко.

У ході проведення заходу, протягом трьох годин активного обговорення, були підведені підсумки напрацювання рекомендацій щодо внесення змін/ доповнень до проєкту та ухвалення Стратегії розвитку Іршавської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь