Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Щасливі діти - зразкова сім`я та величезна щоденна праця!

Дата: 20.12.2023 14:35
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

Прийомна сім`я Піць Олени Іванівни та Піць Ореста Мар’яновича створена  6 грудня 2013 року у місті Іршава, де було влаштовано двох дівчат - Ріту та Аліну, на той час дівчатам було 8 і 6 років. За 10 років існування прийомної сім’ї, Олена Іванівна та Орест Мар’янович  проявили себе як надзвичайно чуйні, добрі, терплячі батьки, вони щодня дарують дівчатам родинне тепло, ця любов - щира, непідробна та всепрощаюча. Прийомні батьки мають двох власних дітей, які є частими гостями у сім’ї – між ними та дівчатами склалися добрі, теплі стосунки. Ангеліна навчається у 11 класі школи, а Ріта цього року вступила до навчального закладу у м.Хуст.

4 грудня 2023 року на обласному заході «Кожній дитині - родину!», який був організований службою у справах дітей Закарпатської обласної військової адміністрації, Піць Олену Іванівну та Піць Мар’яна Орестовича було нагороджено почесною грамотою та подарунком з нагоди 10-річчя від дня створення прийомної сім’ї.

Олена Іванівна зізнається: «Я вкладаю у дівчат усю свою душу та любов, я хочу щоб вони виросли достойними, чесними людьми».

Від імені міської ради, щира подяка таким батькам за відданість, любов, ласку до дітей, за їх величезне добре серце та  щоденну працю, яку ви вкладаєте щоб такі дітки виростали частинкою нашого вимогливого суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь