Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Чорнобильська трагедія…

Дата: 14.12.2023 09:55
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

З кожним роком ми все більше розуміємо, від якої страшної біди врятували країну та всіх! Про цю страшну подію, яка стала символом того, до чого може призвести техногенна катастрофа, знає весь світ.

Вчора в нашій громаді відбулася зустріч-нарада з учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС із числа громади. Разом з учасниками присутні вшанували ліквідаторів-героїв та жертв наслідків радіаційної катастрофи. Сумарна радіація ізотопів, викинутих у повітря через вибух реактора була 50 мільйонів кюрі, що в 30-40 разів більше, ніж під час вибуху бомби в Хіросімі в 1945 році.

Провів зустріч міський голова Віктор Симканинець, у той же час, керуючий справами виконкому міської ради Іван Матіко разом з ліквідаторами та працівниками міської ради були делеговані до пам’ятника героям Чорнобиля, піднесли квіти та запалені лампадки до підніжжя пам’ятника. Всі присутні на зібранні, хвилиною мовчання, вшанували пам’ять про тих, хто пішов у безсмертя, приборкуючи ядерну стихію, та тих героїв-ліквідаторів, які вже відійшли у вічність.

Вічна пам’ять, тим хто ліквідував катастрофу рятуючи мільйони життів!

Бажаємо довголіття, благополуччя та міцного здоров’я всім ліквідаторам з числа нашої громади та їх сім’ям, тим, хто вчора був присутній на зустрічі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь