Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавчани презентували результати проєкту "Встановлення зупинок громадського транспорту в Іршавській ТГ"

Дата: 12.12.2023 16:32
Кількість переглядів: 399

   Фото без опису         8 грудня Віктор Симканинець разом з представниками Іршавської міської ради на регіональному форумі презентували результати проєкту "Встановлення зупинок громадського транспорту в Іршавській ТГ". Як уже неодноразово повідомлялося, даний проєкт був реалізований у рамках  проєкту МОМ "Людський вимір: інклюзивні дані для стабільного розвитку" за фінансової підтримки уряду Канади. Усі 15 закарпатських громад ділилися своїми впровадженими проєктами. Кожна згадувала  свій шлях у проєкті, ділилася власним досвідом. Говорили про дані, які потребують громади для прийняття інклюзивних рішень і як покращувати їх збір та аналіз, торкнулися теми важливості координації та об'єднання зусиль в громадах.

       Мешканці Іршавської громади уже користуються чудовими стильними зупинками, які згідно з договором, виконували наші місцеві майстри - БК "Ковальська майстерня", а всі кошти у сумі 444 000 грн на їх виготовлення надав донор - уряд Канади через проєкт "Людський вимір". Щира дяка Міжнародній організації з міграції та її регіональній координаторі Людмилі Лівак та виконавцю проєкту - Західно-українському ресурсному центру і особисто координаторці Ларисі Бичковій.

       Тож проєкт завершено, попереду моніторинг якості, а також участь спеціалістів Іршавської міської ради у нових конкурсах та проєктах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь