Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавчани презентували результати проєкту "Встановлення зупинок громадського транспорту в Іршавській ТГ"

Дата: 12.12.2023 16:32
Кількість переглядів: 409

   Фото без опису         8 грудня Віктор Симканинець разом з представниками Іршавської міської ради на регіональному форумі презентували результати проєкту "Встановлення зупинок громадського транспорту в Іршавській ТГ". Як уже неодноразово повідомлялося, даний проєкт був реалізований у рамках  проєкту МОМ "Людський вимір: інклюзивні дані для стабільного розвитку" за фінансової підтримки уряду Канади. Усі 15 закарпатських громад ділилися своїми впровадженими проєктами. Кожна згадувала  свій шлях у проєкті, ділилася власним досвідом. Говорили про дані, які потребують громади для прийняття інклюзивних рішень і як покращувати їх збір та аналіз, торкнулися теми важливості координації та об'єднання зусиль в громадах.

       Мешканці Іршавської громади уже користуються чудовими стильними зупинками, які згідно з договором, виконували наші місцеві майстри - БК "Ковальська майстерня", а всі кошти у сумі 444 000 грн на їх виготовлення надав донор - уряд Канади через проєкт "Людський вимір". Щира дяка Міжнародній організації з міграції та її регіональній координаторі Людмилі Лівак та виконавцю проєкту - Західно-українському ресурсному центру і особисто координаторці Ларисі Бичковій.

       Тож проєкт завершено, попереду моніторинг якості, а також участь спеціалістів Іршавської міської ради у нових конкурсах та проєктах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь