Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Барви життя»

Дата: 08.12.2023 15:25
Кількість переглядів: 420

 Фото без опису 

     Нещодавно в м.Ужгород у «Закарпатському академічному обласному театрі ляльок» пройшов обласний тур Всеукраїнського фестивалю творчості осіб «Барви життя». Театральний гурток «Повір у себе» зразкового музично-драматичного театру «Пролісок» режисер-постановник Василь Філеш взяв участь в конкурсі у номінації «Театральне мистецтво». Вони показали виставу Оксани Фулитки «Знайомство з родиною Вітамінів».

Вдало зіграли ролі: Вітамінниці - Дешко Тетяна, Вадимчика - Гавацко Степан, Вітаміну А - Поштак Мирослава, Вітаміну D - Морзанич Євгенія, Вітаміну Е - Вознюк Ангеліна, Вітаміну К - Савко Марія.

    Журі одноголосно присудило колективу почесне 2-місце і нагородило Дипломом Лауреата 2-го ступеня та подарунками. В номінації «Літературне мистецтво-поезія» прийняли участь Марія Савко та Копин Назар, які нагороджені Дипломами фестивалю. В номінації «Вокальний жанр» прийняв участь Степан Гавацко, зразкова студія естрадного співу «Ліра» Іршавського міського центру позашкільної освіти, (керівник Ельвіра Гавацко), який став Лауреатом 3-ї премії. Юні вихованці задоволені результатами фестивалю і готові до нових мистецьких звершень.

    Щира вдячність від керівника театру, батьків та учасників фестивалю - начальнику відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Єлизаветі Яцканич за сприяння участі колективу у фестивалі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь