Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Важлива зустріч із важливими особистостями! Іршавський міський голова зустрівся з волонтерами громади

Дата: 05.12.2023 16:37
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Сьогодні, з нагоди Дня волонтера, Іршавський міський голова Віктор Симканинець приймав важливих гостей. Людей, які своєю щоденною працею та  турботою огортають ті сфери, де часто потребують негайної та невідкладної допомоги: потреби наших захисників на фронті, це маленькі українці, які залишилися без бажаної турботи, старенькі й немічні, а ще переселенці, які втратили у війні власні домівки, тощо.

Наші волонтери - безкорисливі серця, які завжди готові прийти на допомогу. В першу чергу, міський голова під час зустрічі подякував волонтерам за їх величезну сумлінну працю, зазначивши при цьому, що не кожен і готовий щодня відкладати особисті справи на потім, щоб допомагати іншим.

«Це має бути особливе покликання, яке дане не кожному».- зазначив Віктор Андрійович. За чашкою ароматної кави, на зустрічі, волонтери радо обмінювалися досвідом та поспілкувалися щодо волонтерського руху на території громади.

Тож, ще раз щиро вітаємо всіх причетних до здійснення добрих справ, особливо у такий важкий період для нашої країни. Тих самовідданих, які роблять світ кращим, дарують тепло та надію коли це найпотрібніше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь