Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Іршаві відкрили Резиденцію Святого Миколая

Дата: 01.12.2023 17:23
Кількість переглядів: 338

Фото без описуТрадиційно, вже більше десяти років, а точніше 13-й рік поспіль, за ініціативи волонтерів ГО Волонтери Закарпаття, молоді Іршавщини та підтримки небайдужих сердець м.Іршави а, загалом рідного Закарпаття, сьогодні свої святкові двері для діток відкриває Резиденція помічників  Святого Миколая. 1-го грудня, у Перший день зими, з участю священнослужителів нашої громади молитвою відбулося відкриття Резиденції Святого Миколая 2023. Участь у  відкритті взяв і міський голова Віктор Симканинець.

Неймовірна святкова атмосфера, де дітки зможуть зробити фото на згадку, поспілкуватися та отримати подарунок від Святого Миколая. Слід зазначити, що чимало діток попередньо написали листа Миколаю і незабаром мають відвідати Резиденцію та отримають саме  ті подаруночки, які зазначали у листах. Інших діток, відповідно проекту "Щедрий Святий Миколай" з 1-го по 20-те грудня, подаруночки чекатимуть у інтернатах, дитячих будинках тощо.

Як зазначають ГО Волонтери Закарпаття, цей рік видався дуже напруженим та вони мали великі сумніви чи відкривати у 2023 році Резиденцію Святого Миколая, адже під час війни у волонтерів роботи і так «з головою» вистачає. Але отримали дзвінок - Благословення від Високопреосвященнішого Митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, який просив продовжувати традицію та радувати діток Закарпаття.

Отож, сьогодні відбулося не тільки відкриття, а й своєрідний підсумок чималого багажу роботи волонтерів. Молебень здійснили священники храмів м.Іршава, провів з Благословення Високопреосвященнішого Феодора, Митрополита Мукачівського і Ужгородського, Преосвященніший Іларій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь