Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Грант для садівників та початківців-ягідників

Дата: 29.11.2023 11:18
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

Приймання заявок: до 30 листопада 2023 р. 

Що можна отримати: 1000 шт. саджанців лохини та консультаційний супровід посадки та первинного догляду плантації. 

Хто може взяти участь: Представники агробізнесу, а також новачки, які вперше пробують або вже мають мінімальний досвід створення ягідника чи саду. 

Умови: Команда розсадника «Фруктовий сад АТ», вирішила долучитися до підтримки українського аграрного бізнесу. Тому вирішила надати саджанці тому, хто має велике бажання вирощувати лохину. З обовʼязкових умов, претендент повинен мати плантацію, де раніше не росла лохина, бути готовим до підготовки плантації та висадки саджанців.

Організатор: «Фруктовий сад АТ»

Грант від MERCY CORPS для малих та середніх господарств 

Приймання заявок: до 31 грудня 2023 р.

Що можна отримати: Середній розмір фінансової допомоги складає $40 тис. у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ. 

Хто може взяти участь: Малі та середні фермерські підприємства, які знаходяться у Київській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях (за винятком районів, де проходять активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення такої діяльності) та залучають (або планують залучити) сільські домогосподарства або дрібних фермерів до своєї бізнес-моделі. 

Умови: Офіційна реєстрація та відсутність юридичних і правових перешкод для підприємницької діяльності згідно з вимогами українського законодавства та інвестиція власних коштів до 50% від суми фінансової допомоги.

Організатор: гуманітарна організація Mercy Corps спільно з асоціацією «Ягідництво України»

Грант на розширення бізнесу

Приймання заявок: до 10 грудня 2023 р.

Що можна отримати: п’ять українських компаній отримають допомогу на суму до €33 тис., з яких 75% буде надано у вигляді безповоротної фінансової допомоги, а 25% у вигляді поворотної фінансової допомоги, яка підлягає поверненню до фонду протягом 12 місяців з моменту отримання коштів на рахунок.

Хто може взяти участь: активні соціальні підприємства та імпакт-бізнеси, які мають потужний потенціал для розширення соціального впливу. Компанія повинна офіційно працювати на ринку не менше 2 років,  річний оборот має становити понад 1 млн грн.

Умови: Компанія повинна мати формалізовану мету соціального впливу або мати намір і бути готовою переорієнтувати свою бізнес-модель на досягнення соціального впливу нарівні з отриманням прибутку і бути готовою закріпити це в управлінських документах компанії. Фінансова підтримка може бути використана для збільшення обсягів виробництва товарів або кількості наданих послуг, масштабування  завдяки  розширенню географічної присутності, диверсифікації, розробки нових  чи покращенні якості наявних товарів, чи послуг.

Організатор: Ukrainian Social Venture Fund (USVF) 

Ознайомтеся з повними умовами та етапами проведення конкурсу.

 

Depositphotos

Гранти для підтримки малих та середніх переробних підприємств

Приймання заявок: до 15 грудня 2023 р.

Що можна отримати: USAID КЕУ очікує надати орієнтовно $2,5 млн шляхом присудження орієнтовно до 25 грантів, сума яких орієнтовно становитиме від $75 тис. до $150 тис., залежно від обсягу діяльності та остаточних домовленостей із Програмою USAID КЕУ.

Хто може взяти участь: підприємства переробної промисловості (Секція С КВЕД - 2010)

Умови: Програма КЕУ надаватиме пріоритет проєктам, у яких ресурси USAID поєднуються із внесками грантоотримувачів, де внесок складає від 30 до 50% від загального бюджету. Для участі в програмі необхідно заповнити онлайн-форму та завантажити необхідний пакет документів.

Організатор: Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яку впроваджує компанія «Кімонікс Інтернешнл Інк.»

Детальніше про програму тут.

 

Грант для жінок-підприємців

Приймання заявок: до 30 листопада 2023 р.

Що можна отримати: 650 тис. грн

Хто може взяти участь: Жінки,  які на території України хочуть започаткувати власний бізнес або розширити/масштабувати/реабілітувати/відновити наявний бізнес, чи бізнес, який постраждав від повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, або внутрішньо переміщені особи, які мають на меті відкрити власну справу.

Умови: Заявники повинні представити проєкт, який принесе економічну, матеріальну, соціальну, іміджеву та іншу користь Україні, матиме потенціал для створення додаткових робочих місць в Україні,  міститиме соціально-етичну/суспільно-корисну/ інноваційну складові, в тому числі цифрові напрямки, матиме позитивний вплив на навколишнє середовище та екологію тощо. Після першого етапу опрацювання проєктів буде обрано 30 учасниць, які на другому етапі зможуть відвідати навчальні сесії від досвідчених підприємців та після цього доопрацювати свої анкети. Відтак грант отримають  10 учасниць, що презентують найбільш гідні проєкти та доведуть членам журі цінність та релевантність своїх бізнес-ідей.

Організатор: L’Oréal Paris

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь