Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Перелік онлайн заходів з розвитку агробізнесу, за підтримки Програми USAID АГРО

Дата: 29.11.2023 11:10
Кількість переглядів: 359

      Фото без опису        Доводимо до відома аграріїв громади про перелік заходів на різні тематики, зокрема з пошуку партнерів у сфері зерна та агропродукції, публічної дискусії щодо ринку землі, стратегічного планування агробізнесу, особливостей агробізнесу в умовах війни, які пройдуть за підтримки Програми USAID АГРО. Для зацікавлених суб’єктів агропромисловості громади просимо ознайомитись з наступним переліком заходів: 

30 листопада, 11:00 – публічна дискусія «Ринок земель в Україні: стан, ефективність, прозорість», яку організовує Kyiv School of Economics за підтримки Програми USAID  АГРО та сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

Під час заходу відбудеться дві дискусійні панелі: «Ефективний та прозорий ринок земель: виклики та пріоритетні кроки» та «Публічний моніторинг ринку земель: яким він буде і чому це важливо». Окрім того, відбудеться презентація результатів економічного аналізу ринку земель в Україні, проведеного в рамках спільного дослідницького проекту «Земля незламності».

Трансляція заходу відбудеться на каналі USAID АГРО в YouTube за посиланням: https://shorturl.at/biC89

1 грудня о 14.00 – онлайн захід від Aggeek про те, як стратегічне планування може вплинути на виживання агробізнесу в умовах змінного ринку.

Під час заходу організатори розкажуть які впливи глобальних тенденцій слід враховувати при розробці стратегії для аграрного підприємства.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3Rbsvf5

1 грудня о 9.20 – конференція для фермерів та невеликих сільгоспвиробників «Нова реальність агробізнесу в умовах війни. Курс на можливості», яку організовує Агро Арена.

Під час заходу учасники обговорять фінансування аграріїв в умовах війни та як отримати грант на розвиток господарства, програму підтримки «Фермер, є кредит», яка реалізується в рамках співпраці з USAID АГРО. А також чого очікувати від змін в земельному законодавстві, про очікування на 2024, зокрема прогноз цін на олійні та зернові.

Локація: Волинь, м. Горохів

Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://shorturl.at/dDMW1

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь