Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Закарпатгаз пропонує 50 нових вакансій

Дата: 23.11.2023 07:59
Кількість переглядів: 553

Фото без описуЦього року 113 осіб отримали роботу в АТ «Закарпатгаз». На підприємстві кажуть, що до кінця року готові працевлаштувати щонайменше 50 фахівців по всій області.  

АТ «Закарпатгаз» забезпечує безперебійним газопостачанням 278 тисяч приватних помешкань та понад 7 тисяч об’єктів юридичних установ. Загальна протяжність надземних та підземних газопроводів становить 7,5 тисяч кілометрів. Аби закарпатці мали тепло та затишок, щодня працює більше 1000 фахівців.

Серед актуальних вакансій: cтарший майстер групи контрольно-приладового обстеження (Ужгород), електрогазозварник (Перечин, Виноградів, Іршава, Свалява, Міжгір’я), слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів (Мукачево), фахівець Відділу з продажів (Берегово), слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування (Хуст), технік категорії сектору повірки побутових лічильників (Тячів) та інші.

«Ми постійно оновлюємо перелік наших актуальних вакансій. І постійно маємо чим зацікавити кандидатів. Найбільша потреба підприємства, зважаючи на специфіку роботи, у працівниках спеціальностей, пов’язаних з експлуатацією газових мереж. Тому, станом на сьогодні, ми запрошуємо слюсарів, зварювальників, контролерів. Якщо людина дійсно хоче себе реалізувати, то ми надаємо таку можливість», — розповіла в.о начальника управління з персоналу АТ «Закарпатгаз» Оксана Химишинець.

Попри стереотип, що газорозподіл — виключно чоловіча галузь, серед працівників підприємства — безліч жінок. Ганна Купровська працює у службі підземних газопроводів Закарпатгазу уже 41 рік.  

«Мені було 22 роки, коли я прийшла працювати на підприємство. Закінчила технікум у Львові – дали направлення на роботу в Закарпатгаз. Я — майстер і керую бригадою чоловіків. При аварійних випадках координую роботи з їх ліквідації. Тепер у мене у підпорядкуванні в середньому 6 осіб, а колись було й утричі більше. За час моєї роботи тут були пропозиції перейти на іншу роботу. Але я не погодилася жодного разу. Тут я і роботу знаю, і колектив хороший, і ставлення адекватне. Мені подобається, що така «жива» робота, постійно у русі», — зазначила Ганна Петрівна.

Дізнатися актуальні вакансії або подати резюме можна за номерами: 067-240-02-09 (Тетяна), 067-817-85-23 (Марина) або написавши на cv@zkgas.com.ua.

 

Довідка: АТ «Закарпатгаз» єдине на території Закарпаття підприємство, яке має ліцензію, кваліфікований персонал та необхідну матеріально-технічну базу для здійснення таких  робіт: обслуговування та утримання газових мереж та газорозподільного обладнання; робота аварійно-диспетчерської служби у форматі 24/7; повірку, ремонт та заміну лічильників; модернізацію газових мереж; контроль якості блакитного палива тощо. Окрім того, виключно АТ «Закарпатгаз» відповідає за баланс газу в регіоні, маючи розгалужену систему приладів обліку та обробки показань лічильників.

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь