Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Закликаємо долучитися всіх і кожного!

Дата: 22.11.2023 16:36
Кількість переглядів: 193

Фото без опису       

Акт геноциду українського народу, організований урядом СРСР шляхом створення штучного масового голоду, протягом 1932 року замордував сотні тисяч людей, а в 1933-му рахунок ішов на мільйони… А потім масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років.

Саме такими рядками розпочинається одна з сторінок історії у Вікіпедії. Та, на жаль, ані страхи світових воєн, ані м’ясорубка репресій не можуть порівнятись з цією трагедією зі страшними цифрами винищення українського народу.

Попередньо, цього тижня було проведено організаційний комітет щодо організації та планування заходів до Дня пам'яті жертв Голодоморів. Провів керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Іршавської міської ради Іван Матіко. В результаті було вирішено провести мітинг-реквієм до Дня пам'яті жертв Голодомору в п’ятницю, 24-го листопада, о 12.00 к.ч. біля Петро-Павлівського храму у м.Іршава.

25-го листопада, о 16:00 відбудеться загальнонаціонально-міжнародна акція «Запали свічку пам'яті», до якої може долучитися кожен українець: запаліть свічки та залиште їх на підвіконні в пам'ять про мільйони заморених голодом.

Закликаємо долучитися всіх і кожного!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь