Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Жінки. Мир. Безпека». Іршавська громада прийняла участь у триденному тренінгу.

Дата: 21.11.2023 10:37
Кількість переглядів: 366

Фото без опису     Іршавська МТГ є цільовою громадою в рамках Проєкту «Робимо порядок денний «Жінки. Мир. Безпека» для українських жінок. Регіональні та секторальні рішення викликів, з якими стикаються жінки в Україні під час війни». Разом з Великобичківською громадою було проведено другий етап навчань, на цей раз - в Іршаві, а саме: триденний тренінг з адвокації та мобілізації громад. Як уже повідомлялося, усього по Україні проєкт охоплює 14 областей.                                                                   

Тренери Елеонора та Андрій Вишняки з БФ Центр громадських ініціатив вчили, що таке адвокаційна кампанія, навіщо вона і хто її реалізовує, як планувати адвокацію, моніторити та оцінювати проєкти адвокації. Кожен з учасників та учасниць отримав нові знання і компетенції з даної теми.                              

Заходи  відбуваються у рамках Проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповідь на виклики воєнного часу», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда — Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.                                       

 Крім навчань, відбулися приємні знайомства з гостями із Великого Бичкова. Роботи зроблено немало! Досягнуто домовленостей щодо продовження співпраці не лише у рамках проєкту, але й між муніципалітетами. Паралельно було пропрацьовано над аудитом безпеки за визначеними маршрутами тощо.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь