Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація про результати проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Загатянського старостинського округу Іршавської міської ради (оголошеного 30.08.2023р.)

Дата: 03.11.2023 10:05
Кількість переглядів: 155

        Фото без опису

      Відповідно до рішення виконавчого комітету Іршавської міської ради від 24.10.2023 року №238, переможець конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Загатянського старостинського округу Іршавської міської ради - Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Мукачево».

Строк, протягом якого Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Мукачево» має право здійснювати послугу з вивезення побутових відходів на території Загатянського старостинського округу Іршавської міської ради становить п’ять років з дати укладення договору.

Тариф на послугу з поводження з побутовими відходами на території Загатянського старостинського округу Іршавської міської ради, розрахований Товариством з обмеженою відповідальністю «АВЕ Мукачево» в розмірі 306,33 грн з ПДВ за 1 м3 відходів для всіх категорій споживачів.

За послуги з поводження з побутовими відходами споживачі розраховуються безпосередньо з Товариством з обмеженою відповідальністю «АВЕ Мукачево» за встановленим тарифом.

Тариф на послуги з поводження з побутовими відходами набирає чинності з 01.11.2023 року.

Втратило чинність з 01.11.2023 року рішення виконавчого комітету Іршавської міської ради від 27.11.2022 року №137 «Про встановлення тарифів ТОВ «АВЕ Мукачево» на послуги з поводження з побутовими відходами».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь