Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Продовження навчання спеціалістів громади у рамках підтримки ПРООН

Дата: 02.11.2023 15:02
Кількість переглядів: 168

Фото без опису         Програма розвитку ООН продовжує надавати підтримку громадам Закарпатської області у навчанні та вдосконаленні знань у сфері проєктного менеджменту.

      26-27 жовтня  спеціалісти Іршавської міської ради разом з понад 30-ма представниками територіальних громад Закарпаття взяли участь у  другому модулі тренінгу з проєктного менеджменту з акцентом на основи та інструменти фандрейзингу. За результатами навчання спеціалісти Іршавської міської ради здобули навички, які допоможуть сформувати спроможну команду для розвитку нашої громади із використанням проєктного підходу.

       Учасники тренінгу після першого модуля, який відбувся у серпні, мали можливість протягом двох місяців працювати над вдосконаленням своїх проєктних ідей у різних сферах, зокрема створення соціальних просторів, покращення систем надання адміністративних послуг, облаштування комфортного житла для ВПО та презентували їх назагал.

      Іршавська громада представила на розгляд менторів три проєктні ідеї, а саме: «Створення мережі віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАП у населених пунктах Іршавської міської територіальної громади»; «Створення волонтерського хабу в Іршавській ТГ»; «Сучасні комп’ютерні класи для Іршавського ліцею та Іршавського ліцею №1». Маємо надію на те, що наші ініціативи будуть відібрані на конкурсній основі та реалізовані за допомогою наших партнерів UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.

Тренінг відбувся у рамках реалізації проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України», який фінансується урядом Великобританії 

UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь