Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація про виконану роботу відділом соціального захисту населення Іршавської міської ради

Дата: 02.11.2023 11:26
Кількість переглядів: 135

   Фото без опису У звітний період з 01.10.2023р. до 31.10.2023р. відділом соціального захисту населення Іршавської міської ради надано 237  адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення Іршавської міської територіальної громади. Набуття статусу внутрішньо переміщеної особи   - 3 зареєстрованих справ.

У відділі зареєстровано 5 справи щодо надання внутрішньо переміщеним особам державної грошової допомоги для покриття витрат на проживання.

          Також у звітному періоді робота відділу відображається у статистичній інформації щодо звернень мешканців Іршавської міської об’єднаної територіальної громади про призначення державних соціальних допомог (109 зареєстрованих справ); державних субсидій (37 справ); державних соціальних пільг (32 зареєстрованих справ); компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі (13 прийняті,   розглянуті та внесені, окрім цього,  1 справа на розгляді); припинення статусу внутрішньо переміщеної особи (1 зареєстрованих справ); оформлення посвідчень про наданий статус (34 зареєстрованих справ). З них,  - посвідчення багатодітна сім'я 18 та 16 - посвідчення на осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю; реабілітація інвалідів (1 зареєстрованих справ).

Розглянуто та передано на призначення грошової допомоги мешканцям Миколаївської та Херсонської області,які постраждали від підтоплення внаслідок підриву ворогом  Каховської ГЕС дві  звернення.

Розглянуто та підготовлено 16 актів встановлення факту  здійснення догляду. Відділом опрацьовано та видано 29 актів перевірки факту проживання заявників на різні види державних допомог, субсидій та пільг. Окрім цього, кожного дня у телефонному режимі працівниками відділу надаються десятки усних консультацій жителям Іршавської міської територіальної громади з питань соціального захисту.

          На належному рівні організовані і заходи з підвищення кваліфікації працівників відділу через участь у семінарах, нарадах з питань змін в чинному законодавстві України у сфері соціального захисту населення, що організовуються департаментом соціального захисту населення Закарпатської обласної військової адміністрації, що підтверджується відповідними сертифікатами про підвищення кваліфікації, які отримали працівники відділу.

Наразі працівники відділу здійснюють заходи з впровадження в практичну діяльність нововведень щодо роботи додаткових програмних блоків в програмі «Соціальна громада» та ЄІСС- Єдина інформаційна система соціальної сфери.

          02.11.2023р.

В.о. начальника відділу                                  Оксана ФЕЛЬЦАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь